Καφές με κάνναβη Απολαύστε Espresso, stovetop «Μόκα», φίλτρου, τούρκικο, γαλλικό, Espresso «Napoletana», καθώς και ως cappuccino, latte, παγωμένο και με άλλους τρόπους ανάλογα με τη γεύση που σας ευχαριστεί!

  Μετά από μελέτες και έρευνες 8 μηνών σας παρουσιάζουμε ένα καινοτόμο και υγιεινό προϊόν για τους λάτρεις του καφέ, με τις αδιαμφισβήτητες θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων
κάνναβης (Cannabis Sativa).
Καμία άλλη πρωτεΐνη δεν περιέχει τόσα απαραίτητα αμινοξέα που βοηθούν να ενισχυθεί η άμυνα του οργανισμού μας.

  Ο καφές Cannabissimo coffee®, είναι 100% φυσικός και νόμιμος. Η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλης (THC) είναι αμελητέα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όπως φαίνεται και από τις πιστοποιήσεις του κατασκευαστή.

  Ο καφές Cannabissimo είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας η οποία επιτρέπει να διατηρηθούν όλες οι πολύτιμες ουσίες που περιέχονται στους σπόρους κάνναβης.Κατά την παραγωγή εξασφαλίζεται ότι οι σπόροι κάνναβης δεν καίγονται και δεν χάνουν καμία από τις θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητές τους.

  Ο Cannabissimo coffee® είναι ένας gourmet (εκλεκτός) καφές, ένα πλήρες γευστικό μείγμα σπόρων κάνναβης και κόκκων καφέ, από τις καλύτερες ποικιλίες (Arabica 90%, Robusta 10%) από τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ινδία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση ενός εξαιρετικού καφέ, εκμεταλλευμένος παράλληλα τις θρεπτικές ιδιότητες των σπόρων κάνναβης.Οι σπόροι κάνναβης είναι ιδανική πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και ωμέγα 6, και όλων των απαραίτητων αμινοξέων, ακόμη και εκείνων που δεν μπορεί να δημιουργήσει ο οργανισμός.

  Οι σπόροι κάνναβης περιέχουν επίσης βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Έτσι είναι μια ιδανική πηγή θρεπτικών στοιχείων όχι μόνο για φυτοφάγους και ωμοφάγους, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για μια υγιεινή διατροφή.
Οι σπόροι κάνναβης είναι δώρο της φύσης και θεωρούνται ως ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα παγκοσμίως.

  Ο Cannabissimo coffee® είναι ασφαλής και νόμιμος για την περιεκτικότητα του σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC), περιεχόμενο που είναι σύμφωνο με την ιταλική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (πιστοποιητικό καταλληλόλητας και περαιτέρω πιστοποιήσεις διατίθενται εφόσον ζητηθεί).
Ο Cannabissimo coffee® μπορεί να καταναλωθεί κάθε μέρα, είναι 100% νόμιμο, φυσικό και φυτικό προϊόν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: όπως οποιοσδήποτε καφές ο Cannabissimo περιέχει καφεΐνη, ωστόσο ο Cannabissimo περιέχει 20% λιγότερη καφεΐνη από ότι ένας κανονικός καφές Arabica και 40% λιγότερο σε σύγκριση με ένα καφέ Robusta. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής.