Σας καλοσωρίζουμε στο The Canna Bar!!! Ενα πρωτοποριακο cafe-bar στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Το “The Canna Bar” δημιουργηθηκε για να ξεχωρίσει απο όλα τα άλλα καταστήματα καφε και εστίασης οχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλα σε ολοκληρη την Ελλάδα! Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι μοναδικά και εδώ έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό κάτι εντελώς καινούριο για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς!

  Σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον έχετε την δυνατότητα να απολάυσετε όλες τις ώρες νέα προϊόντα που έχουν σαν βάση την κάνναβη σε μέγάλη πικοιλία σε διαφορετικές γεύσεις αλλα και είδος ρόφηματος. Σε εμάς θα βρέιτε απο ποικιλίες τσαγιού με βάση την κάνναβη , αναψυκτικά αλλά και αλκοολουχα ποτα για όλα τα γούστα. και προτιμήσεις.

  Η κάνναβη που όπως εχει γίνει γνωστό είναι ένα απο τα αρχαιότερα θεραπευτικά βότανα που υπάρχουν για πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού και όχι μόνο έρχεται στην ελληνική αγορά για να αλλάξει τα δεδομένα και τις προκαταλήψεις! Σας περιμένουμε για να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!